Edu Gibert

Teatre de Cambra treballa a partir de la minimització de l'espai físic i emocional entre els actors i el públic. Per això els seus espais escènics naturals són singulars, com ara menjadors, terrasses o jardins de les cases.


Ens vols contractar?

Un grup d'amics, una celebració especial, interès per a activitats culturals diferents, ser el més original... Simplement et cal un espai on acollir-nos a tots i poc més. Demana'ns informació sense compromís.

Espai propi + amics + inversió en cultura = Teatre de Cambra

 

Més informació aquí o contacta amb nosaltres al 636 24 53 18.

 

...................................................................

 

INSEPARABLES

Sinopsi

Després de molts anys sense veure's, dos germans es retroben per commemorar l'aniversari de la mort de la mare en un sopar amb moltes preguntes sobre la taula. Unes sessions d'hipnosi, la recerca de la felicitat com a obsessió malaltissa i la por a enfrontar la vida, els arrossegaran a una delirant sobretaula.
Inseparables és una peça tragicòmica que provoca un contrast d'emocions i sentiments en l'espectador, i que aconsegueix fer riure a un públic que, alhora, pateix pel procés que viuen aquests dos germans, presoners d'ells mateixos. A un ritme que s'accelera exponencialment a mesura que avança l'obra.
Una tragicomèdia hilarant, delirant i dolorosa.

Durada

Uns 55 minuts.

 

 

Inseparables