Edu Gibert
CARTELL

La porta oberta

La porta oberta d'una casa és un regal inesperat per a un venedor d'assegurances que travessa un mal moment laboral. A l'interior, un home vetlla la seva dona que acaba de morir. Una comèdia negra que rebusca en la frontera entre la compassió i el xantatge emocional. On el natural i el grotesc es donen la mà. On l'amabilitat i l'empatia no són sempre la millor opció. Producció de Teatre de Cambra amb Jose Barón i Edu Gibert.
MÉS INFORMACIÓ, VÍDEO PROMO I COM CONTACTAR

 

 

VEURE SESSIÓ DE FOTOS

L'home inacabat

Biopic teatral sobre Josep Puig i Cadafalch, amb motiu de la celebració del 150 aniversari del seu naixementi i del centenari del seu nomenament com a president de la Mancomunitat de Catalunya. L'espectacle, que honora la seva memòria i difon la seva obra, dona a conèixer la figura d’aquest mataroní il·lustre en tota la seva magnitud i vol difondre el seu llegat. Pere Anglas dirigeix Xavier Alomà, Clara de Ramon, Edu Gibert i Josep Minguell.
VEURE VÍDEO PROMO

 

 

VEURE SESSIÓ DE FOTOS

L'Expedient

Àngel Amazares, director i actor, crea aquest thriller laboral, en el que uns treballadors pressionats per un ERO a la companyia on treballen com a tècnics de reparació de telefonia els impulsa a reunir-se en secret i proposar el segrest del gerent... però un fet inesperat farà que els esdeviments obliguin a prendre decisions urgents.
VEURE VÍDEO PROMO

 

 

VEURE SESSIÓ DE FOTOS

Quan l'amor és un joc

Comèdia fresca sobre les vivències de dos amics, Oscar, divorciat des de fa tres anys, i Albert, que viu una greu crisi matrimonial. L’obra, escrita i dirigida per Miquel Murga, està inspirada en la pel·lícula “Blame it on Rio”, un clàssic d’Stanley Donen. Murga dirigeix Pere Anglas, Edu Gibert i Claudia Longarte. En cartell al Versus Teatre agost, setembre i octubre de 2016.
VEURE VÍDEO PROMO

 

 

Ampliar cartell

El detectiu

Al detectiu Quinlan els negocis no li anaven gens bé, feia set mesos que no tenia cap client i els estalvis se li acabaven. També se li acabava la provisió de whisky. Havia decidit tancar el despatx i fugir a Alaska. Qui el coneixia sabia que odiava el fred i la neu, per tant, allà no el buscarien. Però tot canvia quan li encomanen un treball.
Amb dramatúrgia d'Octavi Egea, direcció a càrrec d'Àngel Amazares i interpretada per Àngel Amazares, Arnau Armengol i Edu Gibert, El detectiu ha estat seleccionada per al Píndoles – Festival de microteatre fora del teatre 2016, celebrat al juny de 2016 a Barcelona.

Obra premiada: Un jurat format per Àtic 22, El Maldà, Nau Ivanow i Sala Flyhard ha seleccionat El detectiu com una de les tres obres que fan gira per aquests espais.

FESTIVAL PÍNDOLES | VEURE FOTOS

 

 

 

Ampliar cartell

Mata-rates

En Toni (Edu Gibert) i la Berta (Laia Pastor) són germans, però tenen maneres molt diferents d'encarar la pèrdua de la seva mare. Mata-rates és una comèdia en clau de misteri, escrita i dirigida per Blanca Bardagil, en cartell a Microteatres Barcelona fins al 22 de novembre.
MICROTEATRES BARCELONA | VEURE FOTOS

 

 

 

Ampliar cartell

Inseparables

La companyia Teatre de Cambra presenta l'obra Inseparables de Francesc Ballesté, Jordi Casademont i Jose Barón. Interpretada per Edu Gibert i José Barón l'obra es representa a diversos espais, seguint la filosofia del projecte Teatre de Cambra.
MÉS INFORMACIÓ I COM CONTACTAR-HI o anar a la pàgina de TEATRE DE CAMBRA

 

 

VEURE FOTOS

Un petit incident

Un petit incident, de Jofre Borràs, a la nova sala de Gràcia PORTA 4. El Job i el Robert es troben involucrats en un petit incident del qual cap dels dos se'n sent responsable. Per un instant es posa en joc tota l'estabilitat que els envolta, i el destí dels nostres protagonistes es converteix en un camí sense retorn. Precisament per això aquest petit incident es converteix en alguna cosa més, fent que surtin a la llum veritats que faran trontollar les seves vides. Ja res tornarà a ser com abans.
VEURE FOTOS i VÍDEOS

 

 

VEURE FOTOS

Auca del Born

La inauguració oficial del Tricentenari BCN va coincidir amb la del Born Centre Cultural, un equipament cultural polivalent que s'erigeix en epicentre dels actes commemoratius. L'Auca del Born és un espectacle creat i dirigit per Jordi Casanovas.
FOTOS i portada Catalonia Today, 30.09.2013 | TRICENTENARI BCN

 

 

VEURE FOTOS

Tragèdies romanes / Romeinse Tragedies

Un trio de tragèdies shakespearianes (Coriolà, Juli Cèsar i Antoni i Cleòpatra) en un sol muntatge i amb un ritme i una realització gairebé televisives, amb mestre de cerimònies local [Edu Gibert]. Una coproducció del Holland Festival, De Munt Brussel, amb la col·laboració del Kaaitheater Brussel, Muziektheater Transparant i Bl!ndman, presentada el juliol al Festival Grec 2013.
FOTOS I VÍDEO | GREC 2013 | PREMSA

 

 

VEURE SESSIÓ DE FOTOS

Assassinat a ATRIUM Viladecans

Atrium Viladecans ha celebrat els dies 5, 6 i 7 d'abril de 2013 el seu desè aniversari amb una proposta única i innovadora. En col•laboració amb Flyhard crea un espectacle que se succeeix pels seus espais (pistes de bàsquet i de pàdel, sales de teatre gran i petita, i piscina), aconseguint la implicació de l'espectador per resoldre el crim que s'acaba de produir a les instal·lacions. L'obra està escrita i dirigida per quatre pesos pesants de la dramatúrgia catalana –Blanca Bardagil, Sergi Belbel, Jordi Casanovas i Cristina Clemente– i compta amb 16 intèrprets capitanejats pels actors de la companyia Flyhard.
VEURE FOTOS i VÍDEOS | PREMSA

 

 

En programació a la Sala Flyhard

L'ànima de la nit

Escrita i dirigida per Blanca Bardagil, l'obra és una comèdia negra sobre el Dani, les seves germanes, l'actual parella d'una d'elles i... la mare morta, en estat avançat de descomposició.
Obra presentada a Institut del Teatre (febrer 2012). Taller d'Escriptura Creativa. Nous creadors de Teatre i Dansa, i en programació a la Sala FlyHard de Barcelona fins al 14 de maig de 2012. En gira, el mes de juliol de 2012 a L'Esquirol i a l'octubre a Viladecans.
FOTOS | PREMSA

 

 

VEURE SESSIÓ DE FOTOS

Can Canalla

Can Canalla, dirigit per Elisa Crehuet, és un espectacle en clau de pallassos creat a partir de Bon profit, un llibret de poemes sobre menges de Miquel Martí i Pol. Plantofades, màgia, malabars i poemes es van alternant fent riure i somriure a petits i grans.
VEURE FOTOS
DOSSIER DE PREMSA | GIRA

 

VEURE SESSIÓ DE FOTOS

Cos en coma

El setè espectacle de la companyia L'Arcàngel Teatre és una reflexió sobre el maltractament psicològic i la legalitat que l'ha tornat gairebé invisible. Ginette Muñoz dirigeix aquest text de la dramaturga Tays Sampablo, amb un llenguatge allunyat del naturalisme i una posada en escena arriscada i experimental.
VEURE FOTOS

 

 

VEURE SESSIÓ DE FOTOS

12 homes sense pietat

Empar López, directora i impulsora del Teatre del Raval, dirigeix aquests dotze personatges, creats per Reginald Rose, que formen un jurat popular per decidir la culpabilitat o innocència d'un jove de 19 anys acusat d'assassinat en primer grau. Un sufocant dia d'estiu, la majoria vota per enviar a la cadira elèctrica el noi. Un dels membres intentarà convèncer la resta que existeix un dubte raonable suficient com per canviar el veredicte.
VEURE FOTOS

PREMSA

 

 

VEURE SESSIÓ DE FOTOS

El Rap de Lady M.

Què passaria si els maltractaments fossin el centre d'un programa de TV? I si, a més, els protagonistes fossin una reina i un rei? I si tot s'expliqués com un tragicomèdia "rapejada"? El Projecte Vaca 2010 va fer aquesta proposta de la mà de l'autora Laura Freijo i la directora Ariadna Martí.
VEURE FOTOS

PREMSA

 

 

VEURE SESSIÓ DE FOTOS

Xssssssst

Xsssssst és un espectacle de teatre gestual de creació pròpia, dirigit per Josep Sàbat i representat l'any 2007 al SAT - Sant Andreu Teatre de Barcelona.
VEURE FOTOS