Edu Gibert

Edu Gibert (Barcelona, 1967)

Diplomat en Arts Escèniques i Post-grau d’interpretació d’actor cinematogràfic a Estudis Escènics El Timbal de Barcelona en base a la tècnica CODA sota la direcció de Ricard Boluda, Fausto Carrillo, Joaquim Oristrell i Sònia Sánchez. Complementa la seva formació amb doblatge, dicció castellana i monòlegs amb professionals com Ferran Rañé, Raquel Carballo,  Bruno Jordà, Núria Mediavilla, David Sánchez, Pepa Pallarés i Esteve Rovira.


En audiovisual, ha participat en projectes com Asfalt, dirigida per Laura García i produïda per Goroka per a TV3; Jo mai mai, dirigida per Sílvia Quer, Uri Garcia i Román Parrado, i amb producció d’Abacus per a TV3; La paradoja de Antares, dirigida per Luis Tinoco i produïda per Onirikal Studio disponible a Filmin; Mano de hierro dirigida per Luís Quílez i produïda per Mediapro Studio per Netflix; en la sèrie Tú también lo harías en el personatge de Mario, dirigida per David Victori i produïda per Legendary Entertainment, Espotlight Media i Disney+; en la sèrie El inocente, una producció de Netflix; en la segona temporada de Merlí: Sapere aude, dirigida per Menna Fité i produïda per Movistar, i en els llargmetratges Loco por ella, dirigit per Dani de la Orden i produït per a Netflix, i El pregón dirigit també per Dani de la Orden.


També protagonitza curtmetratges com La regla de Gala, dirigit per Raquel Fernandez, Casa de Cristina Sánchez, Chicas Day de Susan Béjar, i El lleó de tigres de DaVid Conill.


En teatre, ha treballat amb directors com Jordi Casanovas, Sergi Belbel, Blanca Bardagil, Sandro Dieli, Elisa Crehuet, Ginnette Muñoz, Àngel Amazares, Empar López, Sergi Manel, Miquel Murga i Pere Anglas. Ha col·laborat, en el marc del Festival Grec, amb Luca de Fusco, director del Teatro Stabile del Veneto, amb l’espectacle Lei, cinque storie per Casanova, i amb Ivo van Hove, director de Toneelgroep Amsterdam, amb l’espectacle Romeinse tragedies.

 

El 2014, crea la companyia Teatre de Cambra amb Jose Barón, amb qui han estrenat les obres de creació pròpia Inseparables i La porta oberta, amb més de 100 representacions arreu de Catalunya.

 

Simultàniament, participa en events culturals (Tricicle, Casa América, Orquestra Simfònica del Vallès, BCNegra, Projecte Vaca, Festival Primavera Eslava...) i en publicitat per a TV arreu del món.

 

Com a Gestor Cultural participa en el disseny, planificació, programació i execució de 43 espectacles amb la participació de 103 artistes plàstics i escènics del Baix Montseny dins el Pla de Xoc Cultural de l’Ajuntament de Sant Esteve de Palautordera, del març del 2020 fins el març del 2021, abastant disciplines com la música, el teatre, el circ, la dansa, la fotografia, la pintura, l’escultura i la poesia.

 

També participa com a Gestor Cultural en el disseny, planificació, programació i execució de l’Entaulada 2021 organitzada per la Taula de Cultura de Sant Esteve de Palautordera programada pels dies 5 i 6 de juny del 2021 amb una quinzena de propostes entre tallers, activitats participatives, música i teatre; així com amb la planificació de la resta de propostes que la Taula de Cultura duu a terme cada any com a Centre de Creació d’arts plàstiques i escèniques.

 

 

NOTA:  CV actualitzat a abril 2024.

 

www.edugibert.com | egibert.actor@gmail.com | Tel. 636 245 318
Canal YouTube Edu Gibert | @edugibertactor