Edu Gibert

Edu Gibert (Barcelona, 1967)

Diplomat en Arts Escèniques i Post-grau d’interpretació d’actor cinematogràfic a Estudis Escènics El Timbal de Barcelona en base a la tècnica CODA sota la direcció de Ricard Boluda, Fausto Carrillo, Joaquim Oristrell i Sònia Sánchez. Complementa la seva formació amb doblatge, dicció castellana i monòlegs amb professionals com Ferran Rañé, Raquel Carballo,  Bruno Jordà, Núria Mediavilla, David Sánchez, Pepa Pallarés i Esteve Rovira.


El 2020 treballa en la sèrie El inocente, una producció de Netflix; en la segona temporada de Merlí: Sapere aude, dirigida per Menna Fité i produïda per Movistar, i en el llargmetratge Loco por ella, dirigit per Dani de la Orden i produït per a Netflix.


Des del 2005 treballa en diferents projectes per a TV3, en sèries com ara Les de l'hoquei, Com si fos ahir, La Riera, Kubala, Moreno, Manchón, Vendelplà o El Cor de la Ciutat, i en la minisèrie dirigida per Sònia Sànchez Barcelona ciutat neutral. I en projectes per a TVE, Ciencia forense i La peluquería, sitcom dirigida per Ricardo Álvarez Solla i Jordi Vives. En cinema participa al llargmetratge El pregón dirigit per Dani de la Orden i protagonitza curtmetratges com Casa de Cristina Sánchez, Todo va a estar bien de Sandra Pérez, Chicas Day de Susan Béjar, i El lleó de tigres de DaVid Conill.


En teatre, ha treballat amb directors com Jordi Casanovas, Sergi Belbel, Blanca Bardagil, Sandro Dieli, Elisa Crehuet, Ginnette Muñoz, Àngel Amazares, Empar López, Sergi Manel, Miquel Murga i Pere Anglas. Ha col·laborat, en el marc del Festival Grec, amb Luca de Fusco, director del Teatro Stabile del Veneto, amb l’espectacle Lei, cinque storie per Casanova, i amb Ivo van Hove, director de Toneelgroep Amsterdam, amb l’espectacle Romeinse tragedies.


El 2014, crea la companyia Teatre de Cambra amb Jose Barón.

Simultàniament, participa en events culturals (Tricicle, Casa América, Orquestra Simfònica del Vallès, BCNegra, Projecte Vaca, Festival Primavera Eslava...) i en publicitat per a TV arreu del món.

 

NOTA:  CV actualitzat a març 2021.

 

www.edugibert.com | www.teatredecambra.com | egibert.actor@gmail.com | Tel. 636 245 318
Canal YouTube Edu Gibert | @edugibertactor